Flora Band verlengd samenwerking met Saint Andrews Pipe Band


Ook voor aankomend taptoe seizoen is de Show-, Marching- en Concertband Flora Band de samenwerking aangegaan met de Saint Andrews Pipe Band uit Rotterdam. De show van de Flora Band, ‘Britain’s Best’, vraagt namelijk om een extra Schots tintje. De mannen van deze doedelzakband gaan hier voor het vierde jaar op rij een mooie muzikale bijdrage aan leveren.

De Saint Andrews Pipe Band is opgericht op 1 september 1981 in Rotterdam door een groep enthousiaste muzikanten met de voorliefde van traditionele schotse doedelzak muziek. Vooral het plezier om samen muziek te maken is de basis dat de band na zoveel jaren nog steeds een groot aantal spelende leden heeft.

Voor meer informatie over Saint Andrews Pipe Band: https://sapb.nl/


#FloraBand

58 weergaven0 opmerkingen