Voorjaarsconcert Flora Band orkesten in nieuw jasje


Het voorjaarsconcert van de Flora Band orkesten is al jaren een begrip in Rijnsburg en omstreken. Elk jaar werd in april het nieuwe repertoire van Jong Flora Band, Flora Band en Flora Brass gepresenteerd. Na al die jaren was het tijd voor vernieuwing. Een nieuwe beleving op vrijdagavond 12 april

Het nieuwe voorjaarsconcert, dat voortaan ‘Flora Band orkesten – On Stage’ heet, wordt gehouden in de Muze, in Noordwijk. Hier is voor gekozen, zodat het publiek een ware concertbeleving heeft en op een comfortabele manier met mooie akoestiek het concert kan beleven. Naast de locatieverandering gaan de muzikanten ook afwijken van het oude programma; de orkesten spelen meer afwisselend van elkaar maar ook met elkaar. Zo hoopt men voor iedereen een gevarieerde avond te brengen.

Dit nieuwe concert is de ideale gelegenheid voor een avondje uit op de vrijdag. Zo zijn er rondom de Muze vele leuke restaurantjes te vinden, die rekening houden met begintijden van concerten. De kaarten voor Flora Band orkesten – On Stage zijn te koop via de site van de Muze (www.demuzenoordwijk.nl), aan de kassa van de Muze en bij boekhandel Van der Meer/Het Cultuurcafé in Noordwijk en kosten €7,50. Het concert begint om 20.00 uur, de zaal is om 19.30 uur open.


#FloraBand #Just4Fun #FloraBrass #JongFloraBand #Algemeen

91 weergaven0 opmerkingen