Just4Fun naar de beurs!


Just4Fun, het gelegenheidsorkest van de Flora Band orkesten, gaat naar de beurs! Muzikaal gezien dan, want zij zullen op 7 februari optreden tijdens de bouwbeurs in Utrecht. Ze zullen daar anderhalf uur muziek maken bij de stand van Morgo, de vaste sponsor van de muzikanten (stand: 11.E053).

Just4Fun heeft dit jaar vier optredens gepland staan, waarvan dit optreden er dus een is. Het orkest, dat inmiddels uit 17 muzikanten bestaat, gaat voor het eerst met zijn allen met de bus naar een optreden. Met verschillende medleys, waaronder hun eigen Just4Fun medley, zullen de mannen de bouwbeurs een stukje gezelliger maken.

Just4Fun bestaat inmiddels twee jaar en repeteert op de vrijdagavond in een ontspannen sfeer. De mannen treden door het jaar heen af en toe op, maar spelen vooral samen om op een ongedwongen manier op hoog niveau muziek te blijven maken na het afscheid van een van de Flora Band orkesten. Heb je ook interesse in een nieuwe muzikale uitdaging? Kom dan vooral eens langs op de vrijdagavond in de Kazerne, het verenigingsgebouw van de Flora Band orkesten aan de Waardlaan in Rijnsburg. We zijn vooral nog op zoek naar muzikanten voor het groot koper.


#Just4Fun

153 weergaven0 opmerkingen