Muziekles voor de allerkleinsten bij Jong Flora Band


Is uw kind al van kleins af enthousiast als de Flora Band voorbij komt? Staat hij of zij in de handen te klappen als de Jong Flora Band door de straat komt? Meld uw zoon of dochter dan aan voor de lessen Algemene Muzikale Vorming (AMV) van de Jong Flora Band. Tijdens deze lessen maken de leerlingen spelenderwijs kennis met verschillende instrumenten, muziek in het algemeen en wat het betekent om lid te zijn van de Jong Flora Band.

De lessen AMV zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en worden gegeven door een vaste muziekdocent, Marit van der Plas, die speciaal hiervoor is aangesteld. Zij leert de kinderen op spelenderwijs wat ritmes zijn, wat muzieknoten voorstellen en gebruikt hier allerlei speltechnieken voor. Dit is een basis die uw kind de rest van zijn of haar leven met zich meeneemt, handig is op school en zeer goed bewezen voor de ontwikkeling. Na de lessen is deze basis een goede start voor een doorstroom naar de Jong Flora Band, waar al sinds een aantal jaar zowel jongens als meiden van harte welkom zijn als muzikant.

De eerste vier AMV lessen zijn gratis, zodat u rustig kunt proberen of dit voor uw kind geschikt is. De lessen vinden plaats op maandagmiddagen van 17.00 uur tot 17.45 uur, in het verenigingsgebouw 'de Kazerne' in Rijnsburg. Wilt u uw kind opgeven of meer informatie? Mail dan naar jfb@floraband.nl.


#JongFloraBand

97 weergaven0 opmerkingen