Column: Nieuwtjes!


Het is februari en dus komt de dag van de liefde er weer aan! En dan verwacht je natuurlijk eigenlijk wel iets. Het Valentijnsconcert van de Flora Brass namelijk. Maar na al die jaren liefdesliedjes is de Flora Brass wel toe aan een nieuw thema. Om die reden heb je niks gehoord van dit concert, want het wordt dus dit jaar niet gehouden! Jammer? Misschien. Maar aan de andere kant, de Flora Brass gaat er in het najaar iets nieuws van maken. Komt goed!

Een ander nieuwtje valt ook aan de kant van de Flora Brass; de nieuwe uniformen! Er is heel wat voor nodig geweest, de afgelopen jaren, om die bij elkaar te sparen. We hebben ons rot verkocht, gedraaid, gespaard en gebingo't. Alle muzikanten zijn inmiddels opgemeten en het nieuwe pak is nu toch echt onderweg. Er was echter nog een klein laatste zetje nodig en daarvoor was ik op dinsdag 29 januari aanwezig op de Avond van Katwijk, een ledenavond georganiseerd door de Rabobank. Misschien weet je nog wel dat men via allerlei kanalen werd opgeroepen om hun stem uit te brengen op de wens van de Flora Brass voor nieuwe uniformen. Elke stem was €15,- waard, dus elke stem bracht ons dichter bij dat uniform. De avond leek, onder de presentatie van Carolien van Egmond, net een show van Oprah Winfrey. Het regende cheques, het ene na het andere grote bedrag werd uitgereikt. Op gegeven moment werd de Flora Brass op het podium geroepen. Gelukkig had ik Peter meegenomen en hoefde ik zelf het podium niet op. Peter mocht een cheque aanpakken van maar liefst €3500,-! Een prachtig bedrag dat het laatste beetje bracht voor die nieuwe uniformen. Een gloeilamp was er niks bij, zo stond hij op dat podium te stralen met die cheque.

Wat een nieuws hè, allemaal. En dan komt ook het nieuwe voorjaarsconcert, 'Flora Band orkesten - On Stage' op 12 april er ook nog eens aan. Al moet dat op zich geen nieuws meer zijn, want het is al een paar keer voorbij gekomen. Maar wel nieuws is, dat je in de Muze de plekken waar je wilt zitten tijdens het concert kunt uitkiezen als je je kaartjes online koopt. En, niet echt verbazingwekkend, de mooiste plekjes zijn al verkocht! Dus ga gauw naar www.demuzenoordwijk.nl, kies het een na mooiste plekje uit en zorg dat je erbij bent! Kun je gelijk het nieuwe uniform van de Flora Brass zien!

Anna Kromhout PR manager Flora Band orkesten


#FloraBand #FloraBrass #JongFloraBand #Column #Algemeen #Just4Fun

45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven