Laatste kans – koop uw kaarten voor Flora Band orkesten – On Stage!


Over iets minder dan drie weken is het zover; de eerste keer ‘Flora Band orkesten – On Stage’. Inmiddels zijn 75 procent van de kaarten verkocht, dus weer er snel bij!

Vrijdagavond 12 april beloofd een indrukwekkende muzikale avond te worden, met allerlei muziekgenres en samenwerkingen binnen alle vier de Flora Band orkesten. Deze nieuwe versie van het ‘oude’ voorjaarsconcert beloofd een avond entertainment in een heel nieuw jasje. De theaterzaal van de Muze in Noordwijk is de prachtige entourage van deze mooie avond. Wilt u deze avond vol mars-, concert- en popmuziek ook bijwonen? Koop dan nog snel uw kaarten via www.demuzenoordwijk.nl of bestel ze via het reserveringsnummer van de Muze, 071-3646226.

Het concert begint om 20.00 uur, de zaal is om 19.45 uur open. De Muze is al vanaf 19.00 open voor het publiek. Just4Fun zal tot de zaal open gaat in de foyer spelen.


#FloraBand #Just4Fun #FloraBrass #JongFloraBand #Algemeen

43 weergaven0 opmerkingen