Flora Brass tijdens Kom in de KasDeze is zaterdag is het zover. Kom in de kas is het grootste publieksevenement van de Nederlandse Glastuinbouw. Honderden gastvrije bloemen- en plantenkwekers openen dit weekend hun deuren van de kas voor publiek! En zo zijn er ook in Rijnsburg een aantal bedrijven die al hun kunsten van het kweken laten zien, al jaren een zeer druk bezocht evenement!

Flora Brass zal afwisselend met de Harmonie van Da Capo tussen 13:30 - 16:30 uur spelen bij enkele van de bedrijven aan de Trappenberglaan in Rijnsburg. Kom vooral langs om de kassen te bewonderen en naar beide orkesten te luisteren!


#FloraBrass

44 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

tel:      +31 (0)71 402 99 13

mail:    info@floraband.nl

 

adres:  Verenigingsgebouw

           'de Kazerne'

           Waardlaan 1a

           2231 NA Rijnsburg

Sponsorkliks

© 2021 by Flora Band

Sponsoren

1/39

Privacy Policy