Flora Band orkesten in ‘De Muze’


Deze vrijdag, 12 april, vindt in ‘De Muze’, in Noordwijk het eerste Flora Band orkesten – On Stage plaats. Dit concert, waarbij alle vier de Flora Band orkesten zullen spelen, vervangt het oude voorjaarsconcert. Onveranderd is dat alle orkesten de nieuwe muziek en marsen voor het seizoen ten gehore zullen brengen. De orkesten zoeken dit jaar elkaar meer op, zo staan de slagwerkers van de Flora Band de Flora Brass bij, wisselen Jong Flora Band en Flora Band elkaar af en spelen alle orkesten samen een nieuwe gezamenlijke mars. Dit alles in de sfeervolle entourage van ‘De Muze’, maakt het een avond die je niet wil missen. Er zijn echter nog maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar!

"Laatste kaarten verkrijgbaar voor Flora Band orkesten – On Stage"

‘De Muze’ is vrijdagavond om 19.00 uur open voor bezoekers. De concertzaal gaat om 19.45 uur open, in de tussentijd zal Just4Fun het publiek muzikaal opwarmen. Het concert begint om 20.00 uur. De laatste kaarten zijn verkrijgbaar bij ‘De Muze’, via www.demuzenoordwijk.nl.


#FloraBand #Just4Fun #FloraBrass #JongFloraBand #Algemeen

103 weergaven0 opmerkingen