Column | Feestje!

De definitie van een column vertelt mij dat een column best iets persoonlijks mag bevatten. Daar maak ik dit keer dan ook graag gebruik van.


Afgelopen vrijdag ben ik namelijk getrouwd! Met een Flora Bander, gelijk een eerste linkje naar waar dit stukje nou eigenlijk om gaat. Het was een prachtige dag, met heel veel lieve mensen om ons heen en fantastisch mooi weer. Als je als lid van de vereniging gaat trouwen, dan komt de Flora Band altijd een serenade brengen. Uiteraard is dat een verrassing en weet je daar als bruid en bruidegom niks van. We deden dus ook zeer verrast, toen tijdens de receptie zowel de Flora Band, als de Flora Brass over de lange oprijlaan van Oud-Poelgeest kwam aanmarcheren. Ondanks dat we heus wel wisten dat ze kwamen, voelt het toch echt bijzonder dat de hele club speciaal voor jou op de vrijdagmiddag een serenade komt brengen. Iedereen aanwezig vond het echt heel leuk en we hebben er dan ook echt van genoten!


En dan maakt onze vereniging dan ook echt weer bijzonder, het saamhorigheidsgevoel en dit soort dingen voor elkaar over hebben. Zoiets is zeldzaam, zeker in de huidige tijdsgeest, waarin alles vluchtiger is geworden.


Als jij nou ook lid wilt worden van zo’n vereniging, dan kan dat. Op zaterdag 14 september is de jaarlijkse open dag van de Jong Flora Band. Jongens en meisjes tussen de 5 en 15 jaar zijn deze dag van harte welkom tussen 10.00 uur en 13.00 uur op ‘de Kazerne’. Als het goed is vindt u meer informatie op de flyer die in deze krant zit. Maar mocht u die missen, er kunnen allerlei instrumenten uitgeprobeerd worden en de Jong Flora Band zal zelf optreden. En wie weet, wie weet… sta jij er over 20 jaar net zo bij als wij afgelopen vrijdag. Alle leden, bedankt voor jullie mooie serenade!


Anna Prins – Kromhout

PR manager Flora Band orkesten504 weergaven0 opmerkingen