Nieuws | Flora Band naar Proud on Stage in Drachten


Aankomende zaterdag, 26 oktobert, reist Show-, Marching- en Concertband Flora Band uit Rijnsburg af naar het Friese Drachten. De muzikanten zijn uitgenodigd voor het evenement Proud on Stage, een theaterconcert. Speciaal voor dit theaterconcert, en voor het eerdere theateroptreden in het Zwitserse Luzern, hebben zij hun show aangepast voor een podiumoptreden.


De organisatie laat op de website weten blij te zijn met alle kampioenen die zij gecontracteerd hebben voor dit evenement. Zo zijn naast de Flora Band ook Pasveerkorps Leeuwarden en Takostu Stiens in de line-up te zien, allen WMC kampioen uit 2017. Proud on Stage wordt omschreven als een totaaltheaterspektakel, waar niet alleen showkorpsen te zien zijn. Zo zal ook zangeres Do optreden met de Jouster Fanfare en is Dekoor Close Harmony onderdeel van de show. Ook is Tradional Collective gecontracteerd voor dit evenement, een groep die zich gespecialiseerd heeft in het basler rudimental drummen. Al met al een wervelend programma van 2,5 uur, waarbij het publiek zich geen seconde zal vervelen.


Op zaterdag 26 oktober vinden er twee identieke voorstellingen plaats, om 14.30 uur en om 19.30 uur. De Flora Band is uiteraard bij beiden voorstellingen, die plaatsvinden in het Lawei theater, aanwezig. Er is nog een aantal kaarten te koop via de site van het theater, www.lawei.nl. De muzikanten van de Flora Band hebben in elk geval veel zin in dit mooie theateroptreden, wat weer een mooie aanvulling is op de najaarsagenda van de mannen.


Reserveer nu snel je eigen stoel

39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven