Flora Band orkesten aangesloten bij SponsorKliks

Bestel jij wel eens online een pizza via Thuisbezorgd? Of bestel jij wel eens spullen bij webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia? En wil je de Flora Band orkesten GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKliks pagina van de Flora Band orkesten.

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan de Flora Band orkesten, zonder dat het jou een cent extra kost! Het werkt heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com een commissie uit en profiteert de vereniging hier direct van!

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch de vereniging weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor onze vereniging is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via SponsorKliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert de vereniging dan niets op.

Bestellen via SponsorKliks pagina

De meest eenvoudige manier is door op onderstaande link te drukken. Je komt dan op de speciale SponsorKliks pagina van de Flora Band orkesten. Van hieruit kan je op de winkel naar keuze drukken waarna je direct wordt doorgestuurd. Vergeet niet de link onder je favorieten op te slaan.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=11730

Ook kan je op de Flora Band website onderin op het SponsorKliks logo drukken waarna je doorgestuurd wordt naar de SponsorKliks pagina van onze vereniging.

Bestellen via de SponsorKliks APP


Een tweede mogelijkheid is om de SponsorKliks app op je telefoon of tablet te downloaden. De app is voor zowel Android als Apple beschikbaar en terug te vinden in de appstores.

Na het downloaden van de app kan je als sponsordoel de Flora Ban orkesten selecteren. Vervolgens vind je hier een overzicht van het saldo, een link naar het transactieoverzicht én naar de deelnemende winkels.

Maak gebruik van de browser-extensie

Zeker weten dan je niet vergeet de bestellen via SponsorKliks? Maak dan gebruik van de Chrome browser-extensie. Het is van belang dat je eerst de extensie installeert vanuit de Chrome Web Store en vervolgens instelt dat de commissie naar de Flora Band orkesten dient te gaan.

Waar je de browser-extensie kan downloaden vind je hier.

Let op: Voor de webshops die je aan- of uit kunt vinken geldt dat, zodra je deze selecteert, deze in de bladwijzerbalk van je browser komen te staan. Zodra je een aankoop voor 1 van deze webshops wilt doen klik je op de bestelknop van de betreffende winkel en de aankoop zal automatisch ten goede komen van het ingestelde sponsordoel. Meer uitleg over het installeren en gebruik zie je in onderstaand filmpje.

Mocht je na het lezen van dit bericht nog vragen hebben kan je mailen naar sponsorkliks@floraband.nl.


158 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts