Nieuws | Flora Brass en Pop4Shore organiseren ‘Haring met ui concert’

Op vrijdagavond 8 november zullen Flora Brass uit Rijnsburg en Pop4Shore! uit Katwijk voor eens en voor altijd bewijzen dat Katwijkers en Rijnsburgers heel goed samen gaan. De twee verenigingen organiseren samen het ‘Haring met ui concert’.


De twee willen samen een leuke muzikale avond organiseren, de muziek van Flora Brass en de popnummers van Pop4Shore! zorgen voor een leuke muzikale afwisseling. Pop4Shore! kenmerkt zich door het zingen van popnummers, de naam zegt het al. Waar Pop4Shore! ook zingt, met alle 55 zangers wordt het altijd een feestje. Hun repertoire is breed, van Bruno Mars tot Queen en Metallica tot Justin Timberlake. De Flora Brass zal deze avond wisselen tussen concertwerken en bekende popnummers. Bij binnenkomst en in de pauze kan het publiek genieten van het optreden van Ronny Jordaan en Fiona Sarah. Dit muzikale zangduo’s brengen de leukste Hollandse hits en Engelstalige meezingers. Met een breed repertoire zijn deze twee bij elke gelegenheid inzetbaar en dus ook zeker bij het ‘Haring met ui concert’. Ook zullen Ronny en Fiona één nummer samen met Flora Brass zingen.


Het concert wordt gehouden in de Voorhof in Rijnsburg en begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur is de zaal open. Uiteraard wordt in de pauze haring met ui uitgedeeld. Er zijn voor de avond 270 kaarten beschikbaar en vol is helaas echt vol! De kaarten kosten €5,- zijn verkrijgbaar via tickets@floraband.nl of bij Autocentrum van Egmond in Rijnsburg en Juwelier Parlevliet in Katwijk.
194 weergaven0 opmerkingen