Ga mee naar het WMC!

In de Champions divisie van de Showwedstrijden (hoogste klasse) zijn 16 bands ingedeeld. Dit zijn toporkesten uit binnen- en buitenland. Op vrijdag 29 juli werken zij de voorronde af, de zogenaamde prelims. De beste 12 bands plaatsen zich voor de finale op zondag 31 juli. Als de Show, Marching- & Concertband Flora Band zich weet te plaatsen voor de finale mogen zij van het Wereld Music Concours de show uitvoeren op zaterdag 30 juli.


Deze verandering heeft ook grote gevolgen voor de Marswedstrijden in de hoogste klasse. Alle toppers zullen hun Mars op zaterdag 30 juli gaan uitvoeren. Voor het eerst zal de Flora Band op dezelfde dag de strijd aanbinden met alle concurrenten. Een enorm spektakel dat er voor zorgt dat het stadion ook op laatste zaterdag bomvol zal zitten. Natuurlijk is het dan extra belangrijk dat we een geweldig Supporters vak hebben die de Flora Band kan ondersteunen!


Speciaal voor zaterdag 30 juli hebben we een Ticket-Bus combi voor slechts € 55,00. Je bent dan verzekerd van een toegangsticket voor het bijwonen van het mars- en showoptreden van de Flora Band op zaterdag 30 juli in het speciale Supporters vak op de west tribune, retourreis per luxe touringcar van Rijnsburg naar Kerkrade en een T-shirt.


Liever met eigen vervoer naar Kerkrade, of wil je alleen een bus ticket bestellen. Ook hiervoor zijn mogelijkheden. Ga naar de speciale webshop en bestel je tickets en zorg dat je erbij bent op zaterdag 30 juli.


U kunt bestellen tot uiterlijk 30 april 2022!


Klik hier om naar de webshop te gaan149 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven