Jong Flora Band derde op NK Jeugd Show & Mars 2019

Op zaterdag 29 juni deed de Jong Flora Band mee aan het Nationaal Kampioenschap Jeugd Show & Mars van het KNMO. De jongens en meisjes deden op beide onderdelen mee en behaalden op beide onderdelen de derde plaats. In totaal deden twaalf jeugdkorpsen mee aan de wedstrijd.


Het NK werd gehouden in het Noord-Hollandse Huizen. Ondanks de zeer hoge temperatuur is het de Jong Flora Band onder leiding van Rik van Egmond gelukt om op het onderdeel mars 83.38 punten te behalen, goed voor een derde plaats. Met de Game-show, onder leiding van de tambour-maître Joran van Pijkeren, werden 76.75 punten gehaald, ook goed voor een derde plaats. De jongens en meisjes werden aangemoedigd door de leerlingen van de vereniging, die spandoeken hadden gemaakt.

De leden van de Jong Flora Band hadden een drukke dag want ’s avonds werden ze samen met de Flora Band verwacht in Katwijk, voor de jubileumtaptoe van DVS. Wil jij nou ook meedoen met zo’n Nederlands Kampioenschap en samen met anderen muziek maken? Kom dan eens langs op de donderdagavond bij een van de repetities en wie weet begin jij het nieuwe schooljaar met een nieuwe hobby! Meer informatie hierover op onze website, www.floraband.nl.


(Foto: Rémon Post)

176 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven