Nieuws | Rabo Clubsupport

De Flora Band orkesten doen mee aan de Rabo ClubSupport actie! Middels deze actie, die georganiseerd wordt door de Rabobank, mogen verenigingen een wens indienen. Deze wens moet een specifiek doel zijn, een eenmalige actie waar de vereniging op vooruit gaat.


Deze wens is voor dit keer voor het gebouw van de vereniging, 'de Kazerne'. Het gebouw is door onze leden zelf gebouwd, verbouwd en onderhouden en is een grote trots van onze leden!


Er zijn echter door de jaren heen veel sleutels in de omloop gekomen en er is zelfs al een keer ingebroken in ons gebouw. Om onze leden, spullen én gebouw te beschermen, hebben wij een wens ingediend voor een druppelsysteem. Door middel van een druppelsysteem kunnen we als vereniging inzien wie ons gebouw betreedt, kunnen we huurders toegang geven tot alleen het deel dat zij huren en is er inzichtelijk wie er een druppel heeft. Een hele fijne wens dus!


Als lid van de Rabobank Katwijk-Leiden krijg je stemmen toegekend, die je kunt verdelen over de wensen! Stem jij op de wens van de Flora Band orkesten? Alvast bedankt!


Stemmen kan door in te loggen in de app of op de website van de Rabobank en via 'Zelf regelen' en vervolgens 'Mijn Lidmaatschap' kan je klikken op Rabo ClubSupport.


Ps. Geen lid van de Rabobank maar wel klant? Klik op deze link. Lid worden is gratis en levert alleen maar voordelen op!98 weergaven0 opmerkingen