Open dag Jong Flora Band: kom jij ook?

Op zaterdag 1 oktober van 11.00-13.00 uur staan de deuren van clubgebouw ‘de Kazerne’ aan de Waardlaan 1a in Rijnsburg wagenwijd open voor iedereen die meer wil weten of leren over de Jong Flora Band. Voor deze ochtend is een speciaal programma samengesteld om de jeugd en hun ouders uit Rijnsburg & omstreken te laten zien hoe stoer en leuk het leven van een muzikant kan zijn.


Om 11.15 uur en 12.15 uur organiseren wij 2 workshops. En iedereen mag meedoen! Speciaal voor deze dag hebben we Mr. Pbone uitgenodigd. Met zijn trombones in alle kleuren, leert hij jou enkele noten spelen. En misschien wel een kort liedje. Of kom je liever trommelen? Onder begeleiding van onze topdocent Robert van den Bosch sla je zo een ritme mee. Tussen de workshops door zal de Jong Flora Band een optreden verzorgen. Hoe leuk is het om ook even tussen het korps te staan en mee te lopen. Er is voor elk wat wils. Ook voor de ouders, want enthousiaste vrijwilligers kunnen wij altijd goed gebruiken.


Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!

De Flora Band orkesten is op zoek naar enthousiaste jongens en meisjes die het leuk vinden om samen met elkaar van muziek hun hobby te maken. Vanaf groep 2 (ongeveer 5-6 jaar) kan je bij de Flora Band al starten met een muzikaal leertraject. Te beginnen bij de jongste kids-groep om vervolgens via onze interne opleiding door te stromen naar de Jong Flora Band. In korte tijd ben jij onderdeel van een muziekkorps waarvan de leden op jou staan te wachten om samen op straat te mogen optreden. Hoe leuk is dat?


Lijkt het jou leuk om een kijkje te nemen bij de Jong Flora Band? Kom dan samen met je vriendje en/of vriendinnetje op zaterdag 1 oktober a.s. naar de Kazerne. Meer informatie: www.floraband.nl Tot dan!
62 weergaven0 opmerkingen