Openbare repetitie Park Landskroon Oegstgeest

Op zaterdag 24 september van 16.00-17.30 uur organiseren de Jong Flora Band en Flora Band een openbare repetitie in Park Landskroon Oegstgeest. Voor deze middag is een speciaal programma opgezet om de bewoners van Nieuw-Rhijngeest kennis te laten maken met een deel van onze vereniging.


Lid zijn van een verenging zoals de Flora Band Orkesten is namelijk een unieke ervaring. Je sluit je aan bij een hechte ‘familie’ vol muzikanten, die hun hobby met passie en plezier uitoefenen. Deze passie en plezier willen wij als vereniging graag delen met de bewoners van Nieuw-Rhijngeest.


Programma

16.00 uur show optreden Jong Flora Band met als thema “Helden”

16.30 uur gezamenlijke mars optreden Jong Flora Band en Flora Band

17.15 uur show optreden Flora Band met als thema “Queen Remastered”


Tijdens de repetitie zal een infostand aanwezig zijn waar je terecht kan voor alle vragen over onze vereniging of het lid worden daarvan. De Flora Band orkesten is een vereniging die bestaat uit vier orkesten, te weten de Jong Flora Band, Flora Band, Flora Brass en Just4Fun. Elk van deze orkesten staat voor hoge muzikaliteit, gezelligheid, vriendschap en saamhorigheid. De vier orkesten hebben veel overeenkomsten en behoren dus tot dezelfde vereniging maar hebben elk hun eigen (muzikale) karakter. Daarom heeft de vereniging altijd een orkest dat bij jou als muzikant of bij jouw evenement past.
27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven