top of page

Sinterklaasfeest

Zaterdag 18 november komt de Sint weer aan in ons land, en dat betekent feest! De Jong Flora Band heeft samen met het campagneteam en de activiteitencommissie een aantal leuke evenementen op de planning.

 

Bingo
Op vrijdag 24 november kunnen kids van alle leeftijden samen met hun ouders meedoen aan de Sinterklaas Bingo. Van 16.00 tot 18.00 uur zijn jullie van harte welkom in de Kazerne. We hebben te gekke prijzen en een super spannende Sinterklaas Bingo op de agenda staan. En in de pauze trakteert de Jong Flora Band op gezellige sinterklaasliedjes. Bonus: iedereen gaat naar huis met een prijsje!

 

Ook kunnen kinderen tijdens de bingo hun schoen inleveren, en tijdens de Muziekpietendiploma kunnen ze deze weer ophalen. Het is belangrijk dat ze hun eigen schoen meenemen.

 

Muziekpietendiploma
Op maandag 27 november krijgen jonge avonturiers de kans om hun Muziekpietendiploma te scoren. Kinderen vanaf 4 jaar zijn vanaf 17.00 uur welkom in de Kazerne, waar ze op een leuke manier kennis maken met muziek. Aan het eind van de les mogen ze hun allereerste Muziekpietendiploma in ontvangst nemen.

Om ons goed voor te bereiden, zouden we graag willen weten hoeveel kinderen we kunnen verwachten. Daarom vragen we je om het bijgaand formulier in te vullen.

sinterklaas.jpg
Evenement

Bericht ontvangen!

bottom of page