top of page

Evenementen

Flora Band & Friends

Zet zaterdag 18 november met dikke vette letters in jullie agenda's, want het wordt tijd om los te gaan op het meest waanzinnige feest van het jaar: Flora Band & Friends!

 

Stap samen met ons de dansvloer op, terwijl de Flora Band en de te gekke band 'At Your Service' jullie meenemen op een muzikale reis vol energie en plezier. Van de nieuwste hits tot onweerstaanbare medleys, en van funky disco tot feestelijke meezingers - deze avond heeft het allemaal!

 

Maar dat is niet alles, want we hebben een speciale traktatie voor jullie in petto! De enige echte Bart Heemskerk zal ons vergezellen. Bart is dé gangmaker op feestjes en hij voelt zich helemaal thuis in het Nederlandstalige genre. Verwacht niet alleen bekende knallers, maar ook zijn eigen catchy nummers die je meteen meezingt.

 

En we hebben nog meer goed nieuws! Het bruisende Tripodia Katwijk wordt speciaal voor deze avond omgetoverd tot een feestparadijs. Verwacht een locatie die straalt van gezelligheid en waar de sfeer vanaf spat.

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar voor slechts € 21,50 en kunnen besteld worden via de onderstaande link. De deuren gaan open om 19:30 uur en het concert begint om 20:00 uur. Mis dit niet!

TICKETS BESTELLEN

bottom of page