top of page

Lid worden

​Lid zijn van een verenging zoals de Flora Band orkesten is een unieke ervaring. Je sluit je aan bij een hechte ‘familie’ vol muzikanten, die hun hobby met passie en plezier uitoefenen. Ben jij een muzikant in hart en nieren of wil je dit worden? Kom kijken bij een repetitie van één van de orkesten en word lid! Alle repetities vinden plaats in ons clubgebouw ‘de Kazerne’, Waardlaan 1a te Rijnsburg.

 

  • Op maandagavond repeteert Flora Brass. Dit orkest bestaat momenteel uit 25 mannen én vrouwen in de leeftijd vanaf 18 jaar. De repetitie duurt van 20.00 tot 22.15 uur.

  • Op woensdagavond repeteert Show, Marching- en Concertband Flora Band. Deze groep enthousiaste muzikanten bestaat nu uit 40 mannen én vrouwen tussen de 15 en 60 jaar. De repetitie duurt van 20.00 tot 22.15 uur. De zaterdag staat verder in het teken van de mars-/show repetitie of een optreden.

  • Op donderdagavond repeteert Show- en Marchingband Jong Flora Band. De Jong Flora Band bestaat uit 25 jongens en meisjes, en dan tellen we de leerlingen niet mee, die vol enthousiasme samen mooie muziek maken. De jongens en meisjes zijn tussen 8 en 15 jaar, maar je kunt al vanaf 5 jaar lid worden! De repetitie vindt plaats van 19.30 tot 21.00 uur. De lessen vinden meestal op maandag, woensdag of donderdagmiddag plaats. Klik hier voor meer informatie! De zaterdag staat verder in het teken van de mars-/show repetitie of een optreden.

  • Om de week repeteert Just4Fun op de vrijdagavond, dit orkest bestaat uit 25 man vanaf de leeftijd van 18 jaar.

 

Vul onderstaand contactformulier in om in contact te komen en meer informatie te krijgen over een lidmaatschap bij één van de Flora Band orkesten. U bent dus niet direct lid als u het formulier invult.

Bericht ontvangen!

bottom of page