top of page

Sponsoring

Opleidingsplan Jong Flora Band

 

Als een kind zich aanmeldt bij de Jong Flora Band, krijgt het als eerste lessen Algemene Muzikale Vorming, waarbij er spelenderwijs kennis wordt gemaakt met muziek. Wanneer dit is afgerond, wordt er een instrument gekozen en gaat de leerling starten met individuele lessen. Deze lessen worden gegeven door professionele docenten, die geschoold zijn aan het conservatorium. Dit is een bewuste keuze, die bijdraagt aan het hoge muzikale niveau.

 

De leerling blijft de gehele tijd bij de Jong Flora Band individuele lessen volgen. Gedurende dit traject wordt elke leerling individueel gevolgd om te kijken wat het beste bij hem of haar past. Afhankelijk van het niveau, krijgt de leerling extra bijles of juist uitdagender materiaal aangeboden.

 

Om het niveau te toetsen spelen de leerlingen regelmatig voor en doen ze in het gehele opleidingsplan vijf keer examen. Het laatste diploma geeft hen toegang tot de Flora Band, waar deze leerlingen uiteindelijk voor worden opgeleid. 

 

Naast de muzieklessen krijgen de leerlingen ook les in marcheren. Dit wordt gedaan door professionele instructeurs. Deze lessen zorgen ervoor dat de Jong Flora Band in de top van Nederland thuishoort. Dit straalt door naar de Flora Band, die dankzij de inzet van jonge muzikanten, kampioen zijn geworden op het Wereld Muziek Concours van 2017.
 

Sponsorplan

​Om dit opleidingsplan te ondersteunen, zijn er twee sponsormogelijkheden. Deze mogelijkheden hebben plaats in en om ons verenigingsgebouw.


Optie 1:

Vermelding van uw bedrijfsnaam/logo op een verlicht bordje in onze garderobe en op het verlichtte sponsorbord buiten voor ons gebouw. Kosten €400,- per jaar.


Optie 2:

Vermelding van uw bedrijfsnaam/logo op het verlichtte sponsorbord buiten voor ons gebouw. Kosten €200,- per jaar.

De borden in de garderobe zullen de beste reclame zijn voor uw bedrijf, vanwege de prominente plaats in ons gebouw en de hoge bezettingsgraad. Ons gebouw wordt namelijk niet alleen door de Flora Band gebruikt maar ook verhuurd aan andere partijen. Hierdoor is ons gebouw zes dagen in de week in gebruik en zullen veel mensen uw bedrijfsnaam zien.
 

Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met: 

Cock van der Gugten: 06 - 26162622

Richard van Laar: 06 -15829224 

Richard de Winter: 06 - 51914460

Jeroen de Mooij 06 - 25289960

Mark Prins: 06 - 23767173

 

Of mailen naar: sponsor@floraband.nl

bottom of page