top of page

Sponsoring: Versterk de Toekomst van Jong Flora Band!

Wij bieden een unieke kans om de toekomst van Jong Flora Band te ondersteunen en uw bedrijf te promoten. Door te sponsoren, maakt u niet alleen de muzikale ontwikkeling mogelijk van jonge talenten, maar creëert u ook waardevolle exposure voor uw bedrijf. Samen kunnen we een impact maken en de kracht van muziek en jeugdontwikkeling benadrukken.

Optie 1: Stralende Zichtbaarheid

Laat uw bedrijfsnaam en logo schitteren op een prachtig verlicht bord in onze drukbezochte garderobe én op het opvallende sponsorbord buiten ons gebouw. Deze strategische locaties zorgen ervoor dat uw merk dagelijks wordt gezien door een breed publiek, waaronder enthousiaste muzikanten, ouders, fans en bezoekers van evenementen in ons gebouw. Kosten: € 400,- per jaar.

Optie 2: Buitengewone Blootstelling

Benadruk uw bedrijf met trots op het opvallende sponsorbord buiten ons gebouw. Dit is een uitstekende manier om uw naam en logo te laten opvallen en de aandacht te trekken van een diverse groep mensen die ons gebouw dagelijks passeren. Kosten: € 200,- per jaar.

Waarom sponsoren bij Jong Flora Band?

  • Positieve associatie: Uw bedrijf wordt geassocieerd met jeugdontwikkeling, cultuur en muzikale excellentie.

  • Maximaal bereik: Ons gebouw is een bruisende ontmoetingsplaats voor talentvolle jongeren en andere verenigingen, waardoor uw merk dagelijks wordt blootgesteld aan een groot publiek.

  • Gemeenschapsbetrokkenheid: U draagt direct bij aan de groei en ontwikkeling van jonge muzikanten en bevordert de lokale cultuur.

  • Maatwerk: We bieden persoonlijke begeleiding om ervoor te zorgen dat uw sponsorschap optimaal aansluit bij uw bedrijfsdoelen en -waarden.

Word vandaag nog sponsor!

 

Neem contact op met onze enthousiaste sponsorteamleden, die graag al uw vragen beantwoorden en u verder helpen:

Cock van der Gugten: 06 - 26162622
Richard van Laar: 06 - 15829224
Richard de Winter:
06 - 51914460
Jeroen de Mooij: 06 - 25289960
Mark Prins: 06 - 23767173

 

Of stuur een e-mail naar: sponsor@floraband.nl

 

Samen kunnen we de toekomst van Jong Flora Band vormgeven en uw bedrijf laten stralen!

bottom of page