top of page

Kerstloten bestellen

In de week van 11 t/m 17 december vindt de traditionele kerstlotenverkoop van de Flora Band plaatst. Net als andere jaren gaan de leden op woensdag 13 december aan het begin van de avond de straat op om kerstloten te verkopen aan de Rijnsburgers. Daarnaast is het dit jaar mogelijk via onderstaand contactformulier loten te bestellen. Met het geld wat hiermee wordt ingezameld kan de vereniging instrumenten en uniformen aanschaffen voor de nieuwe leden die er dit jaar bij zijn gekomen.

Ook dit jaar is er door een aantal Rijnsburgse ondernemers weer een mooi prijzenpakket beschikbaar gesteld. Er zijn diverse waardebonnen te winnen en de hoofdprijs is een reischeque van € 750,-! Dit maakt het zeker de moeite waard om loten te kopen! De trekking zal plaatsvinden op zaterdag 23 december a.s. in clubgebouw ‘de Kazerne’ aan de Waardlaan te Rijnsburg. Aansluitend worden de uitslagen gepubliceerd op de website van de Flora Band (www.floraband.nl) en in de Rijnsburger.

Hoe werkt het online bestellen?

Nadat u het onderstaande contactformulier hebt ingevuld en verzonden, verzoeken wij u om het overeenkomstige bedrag over te maken naar NL70RABO 0356 8097 06 ten name van Flora Band. Per mail ontvangt u uw lotnummers.

 

Let op: alleen na betaling worden de loten meegenomen in de trekking op zaterdag 23 december. Zorg dus dat het  bedrag voor donderdag 21 december op onze rekening staat.

Bericht ontvangen!

bottom of page