top of page

Kerstloten bestellen

In de week van 5 t/m 11 december vindt de traditionele kerstlotenverkoop van de Flora Band plaatst. Net als andere jaren gaan de leden op woensdag 7 december aan het begin van de avond de straat op om kerstloten te verkopen aan de Rijnsburgers. Daarnaast is het dit jaar mogelijk via onderstaand contactformulier loten te bestellen. Met het geld wat hiermee wordt ingezameld kan de vereniging instrumenten en uniformen aanschaffen voor de nieuwe leden die er dit jaar bij zijn gekomen.

Ook dit jaar is er door een aantal Rijnsburgse ondernemers weer een mooi prijzenpakket beschikbaar gesteld. Er zijn diverse waardebonnen te winnen en de hoofdprijs is een reischeque van € 750,-! Dit maakt het zeker de moeite waard om loten te kopen! De trekking zal plaatsvinden op zaterdag 17 december a.s. in clubgebouw ‘de Kazerne’ aan de Waardlaan te Rijnsburg. Aansluitend worden de uitslagen gepubliceerd op de website van de Flora Band (www.floraband.nl) en in de Rijnsburger.

Hoe werkt het online bestellen?

Na het invullen en versturen van onderstaand contactformulier ontvangt u van ons per mail uw lotnummers en onze betaalgegevens. Let op: alleen na betaling worden de loten meegenomen in de trekking op zaterdag 17 december. Zorg dus dat het  bedrag voor donderdag 15 december op onze rekening staat.

Helaas is het niet meer mogelijk om loten te bestellen.

De uitslag volgt na zaterdag op onze website.

bottom of page