top of page

Bestuurswissel bij Flora Band orkesten

Tijdens de Algemene Ledenvergadering eind maart heeft Rémon Post na 12 jaar zijn functie als voorzitter van het hoofdbestuur van de Flora Band orkesten neergelegd. Hoewel Rémon het voorzitterschap overdraagt, blijft hij betrokken als muzikant en adviseur binnen de vereniging.


Wilfried de Mooij is aangesteld als de nieuwe voorzitter. Wilfried is al jaren actief binnen de vereniging, niet alleen als muzikant, maar ook als bestuurslid, sponsor en voormalig voorzitter van de Flora Band. Zijn vorige rol als voorzitter is inmiddels overgenomen door Arnold van der Oest.


Arnold, bekend als bandmanager van onze vereniging, heeft deze functie 18 jaar vervuld en in die tijd een uitgebreid netwerk opgebouwd. De mooiste taptoes en evenementen kwamen mede door hem op de agenda van de Flora Band orkesten te staan. De bandmanagerrol wordt nu overgenomen door Mathijs Swagers.


Naast Rémon heeft ook Bert van Egmond afscheid genomen als penningmeester. Zijn taken worden voortaan uitgevoerd door Pascal van Gastel.


We danken Rémon en Bert voor hun inzet en toewijding in de afgelopen jaren.

(v.l.n.r. Mathijs - bandmanager, Wilfried - voorzitter hoofdbestuur en Arnold - voorzitter Flora Band)

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page