top of page

Column | Dromen & Hoop

2021 wordt ons jaar! Een jaar waarin wij druk repeteren om onze nieuwe muziek en shows ingestudeerd te krijgen. De hoeveelheid aanvragen voor muzikale medewerking kunnen we bijna niet meer aan. Overal zijn de meest prachtige evenementen georganiseerd, waar de Flora Band orkesten natuurlijk niet bij mogen ontbreken.


Gelukkig hebben wij vorig jaar ons verenigingsgebouw helemaal opgeknapt. De jaren 80 uitstraling hebben we achter ons gelaten. Alle ruimtes zijn prachtig multi-functioneel, waardoor we ons gebouw ook beter benutten voor andere maatschappelijke activiteiten. Mooi ook dat de extra repetitieruimte die we hebben gebouwd volop gebruikt wordt door de nieuwe leden die zich hebben aangesloten bij onze fantastische vereniging.


Het nieuwe ventilatiesysteem zorgt voor voldoende frisse lucht. Dat komt heel goed van pas tijdens de drukbezochte repetities, de nog drukkere derde helft en de diverse feesten die wij organiseren voor onze leden. De energie wekken wij grotendeels zelf op met zonnepanelen die geplaatst zijn op ons nieuwe dak. Door de verbeterde isolatie zijn onze energiekosten nog verder gedaald.


Ook de bovenverdieping heeft een metamorfose ondergaan. We hebben nu een prachtige bestuurskamer met fijn zittende stoelen, een moderne tafel en een TV aan de wand voor het geven van presentaties. Ook de bovengelegen repetitieruimtes zijn opgeruimd, hebben een frisse uitstraling en voldoen helemaal aan de eisen van deze tijd. Diverse buiten- en binnendeuren van ons gebouw worden voorzien van een moderne beveiliging; met een druk op de knop kunnen wij beslissen wie tot wat en op welk tijdstip toegang heeft tot ons gebouw. Geen gehannes meer met sleutels die kunnen kwijtraken…


Tja.... Bovenstaande is op dit moment meer een droom dan werkelijkheid. Of toch niet? De beschrijving in de vorige alinea is zeker geen droom, maar pure werkelijkheid geworden in het jaar 2020. Tot stand gebracht door hard werkende leden en vele sponsoren die onze vereniging een warm hart toedragen. Fantastisch dat we in zo’n crisis jaar dat hebben mogen bereiken. Geen droom maar werkelijkheid!


Onze mooiste droom is om snel weer te mogen repeteren met uitzicht op prachtige optredens waarbij wij u weer aan de kant zien staan. Hopelijk blijft dit niet bij een droom maar wordt het werkelijkheid. 2021 wordt ons jaar!


Rémon Post

Voorzitter Dagelijks Bestuur Flora Band orkesten

130 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

OPROEP!

コメント


bottom of page