top of page

Een smaakvolle avond bij De Kazerne!

  • 2 mei
  • 1 minuten om te lezen

Op zaterdag 24 mei staat er een culinair hoogtepunt op het programma in De Kazerne. Chef-kok Cock zet zijn beste beentje voor en serveert een overheerlijke biefstuk, zorgvuldig geselecteerd bij Bas Bekooij Uw Slager. Dit smaakvolle hoofdgerecht is inbegrepen bij de ticketprijs van €30 per persoon.


Om het diner compleet te maken, kun je deze avond ook genieten van een selectie exclusieve wijnen van Camus Wines. Deze wijnen zijn los verkrijgbaar en vormen een perfecte match met het gerecht van de avond.


📍 Locatie: De Kazerne

🕡 Inloop: vanaf 18.30 uur

🎟️ Tickets: verkrijgbaar via de website


Wees er op tijd bij, want vol = vol. Dit wil je niet missen!

Proef, beleef en geniet – samen bij De Kazerne.




 
 
 

Comments


bottom of page