top of page

Feestelijke lancering van nieuwe muziekalbums!

Feestelijke lancering van nieuwe muziekalbums door de Flora Band en Jong Flora Band!


Vandaag is een dag vol feestvreugde in Engeland ter ere van de kroning van Charles III en Camilla, waarbij Charles III officieel wordt erkend als de monarch van het Verenigd Koninkrijk en Camilla als koningin. De ceremonie, die plaatsvindt in de prachtige Westminster Abbey, belooft een spectaculaire vertoning te worden, met indrukwekkende militaire orkesten in vol ornaat. Terwijl mensen wereldwijd de festiviteiten volgen via televisie en internet, is er ook goed nieuws voor muziekliefhebbers in Nederland.


Vandaag markeert namelijk de lancering van de nieuwste muziekalbums van de Flora Band en Jong Flora Band, die vanaf nu te beluisteren zijn op grote streamingplatforms zoals Spotify, Apple Music en YouTube Music.


De Flora Band presenteert met trots hun album 'Royal Rhapsody', een eerbetoon aan de legendarische rockformatie Queen. De albumtitel is een knipoog naar hun beroemde nummer 'Bohemian Rhapsody'. 'Royal Rhapsody' bevat de marsen en show die werden gespeeld tijdens het recente Wereld Muziek Concours, waaronder de marsen 'Kronprisessan Victorias Festmarch', 'Caernarvon Castle', en de complete show 'Queen Remastered' inclusief de op- en afmars. Deze show biedt een unieke en eigentijdse interpretatie van bekende Queen-nummers en is een eerbetoon aan deze legendarisch band.


Daarnaast brengt de Jong Flora Band hun show 'Heroes' uit, een album dat jonge muzikanten samenbrengt in een prachtige ode aan heldenfilms. Verwacht bekende muziek uit films zoals 'Captain America', 'Spiderman', en 'Inspector Gadget'. Deze energieke en meeslepende muziek zal zeker het hart van elke filmliefhebber sneller laten kloppen.


Een speciale dank gaat uit naar Gerben Janson van Leidse Letselschade Advocaten, die een belangrijke rol heeft gespeeld in dit prachtige project binnen onze vereniging. Mede dankzij zijn inzet is het mogelijk geworden dat deze muziek beschikbaar is op verschillende streamingplatforms. We willen ook onze instructeurs en andere betrokkenen bij deze opnames bedanken voor hun toewijding.


De lancering van deze nieuwe muziekalbums valt samen met de koninklijke festiviteiten in Engeland, waardoor het een extra feestelijke en gedenkwaardige dag is voor zowel Nederlandse als internationale muziekliefhebbers. Mis deze unieke en meeslepende muzikale ervaring niet!


Om de albums te beluisteren, bezoek de streamingplatforms Spotify, Apple Music en YouTube Music.36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page