top of page

Flora Band Heroes

Ben jij klaar om de wereld van muziek te betreden? Vanaf 14 september hebben kinderen vanaf 5 jaar de kans om deel te nemen aan Flora Band Heroes, een uniek en opwindend muziekproject!


Flora Band Heroes biedt een leerzame en leuke ervaring waarin kinderen samen in groepsverband muziek leren maken. Gedurende 6 weken worden ze begeleid door ervaren docenten en gaan ze op ontdekkingsreis door de wereld van klanken en ritmes.


Wat staat je te wachten bij Flora Band Heroes? Allereerst worden de deelnemers ingedeeld in verschillende groepen op basis van leeftijd en interesse. We zorgen ervoor dat elk kind in een passende omgeving terechtkomt waar ze kunnen bloeien en groeien als muzikant. Of je nu wilt trommelen en ritmes wilt leren in de slagwerkgroep, of noten wilt leren lezen en een instrument wilt bespelen in de blazersgroep, er is voor elk wat wils!


Maar Flora Band Heroes gaat verder dan alleen het leren van muziek. Het is ook een avontuur vol vriendschap, teamwork en zelfvertrouwen. Samen met andere enthousiaste jonge muzikanten zul je de basisprincipes van muziek maken ontdekken en je vaardigheden ontwikkelen. En het hoogtepunt? Een spetterend eindconcert waarin je alles kunt laten zien wat je hebt geleerd aan je familie en vrienden. Een ervaring om nooit te vergeten!Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via JFB@floraband.nl. We staan klaar om je te verwelkomen bij Flora Band Heroes en samen een onvergetelijke muzikale reis te maken!


47 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page