top of page

Flora Band orkesten verwelkomt Wethouder Spek

Op woensdagavond 31 mei had de Flora Band orkesten het genoegen Wethouder Spek van de gemeente Katwijk te verwelkomen voor een informatieve bijeenkomst. Tijdens dit bezoek zijn we ingegaan op de rijke geschiedenis van onze vereniging, de impact van de Corona-periode en de uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en ruimtegebrek.


We hebben met veel plezier de wethouder op de hoogte gebracht van hoe onze vereniging is ontstaan en gegroeid tot wat het vandaag de dag is: een bruisende organisatie met vier verschillende afdelingen. Het was een waardevolle gelegenheid om onze passie voor muziek met hem te delen.


Tijdens het gesprek is ook de ruimte genomen ook serieuze onderwerpen aan te snijden, zoals de gevolgen van de Corona-periode voor onze vereniging. Net als vele andere culturele instellingen hebben we uitdagingen ervaren in deze moeilijke tijd. Desondanks hebben we veerkrachtig gereageerd en ons aangepast om onze leden en het publiek betrokken te houden bij onze muzikale activiteiten.


Een ander belangrijk onderwerp dat uitvoerig is besproken, is het verduurzamen van onze vereniging. We hebben ons als organisatie ten doelen gesteld onze ecologische voetafdruk te verminderen en het implementeren van concrete stappen om duurzame praktijken te bevorderen. Samen met Wethouder Spek hebben we de uitdagingen en mogelijkheden op dit gebied besproken, en we zijn vastberaden om voortgang te blijven boeken.


Daarnaast hebben we de wethouder gewezen op het gebrek aan ruimte voor onze groeiende vereniging. Met diverse afdelingen en een dynamisch vereniging ervaren we beperkingen die van invloed zijn op onze prestaties. We hebben benadrukt hoe belangrijk het is om voldoende faciliteiten te hebben om onze ambities waar te maken.


Het bezoek werd afgesloten met een hoogtepunt, waarbij Wethouder Spek aanwezig was bij de repetitie van de Flora Band en zo een indruk kreeg van ons muzikale talent en onze toewijding.


De Flora Band orkesten kijken terug op een positief en inspirerende gesprek met Wethouder Spek. We waarderen zijn interesse en betrokkenheid bij onze vereniging. Dit bezoek benadrukt het belang van samenwerking tussen culturele organisaties en lokale overheden om de kunst- en cultuursector te ondersteunen en te laten groeien.81 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

OPROEP!

bottom of page