top of page

Flora Brass blikt terug op een geslaagde eerste editie van ‘Spring is in the Air’

Flora Brass kijkt met trots en genoegen terug op een zeer geslaagde eerste editie van ‘Spring is in the Air’. Het concert vond plaats op zaterdag 6 mei in het prachtige Merovech Park in Rijnsburg. Met alle ingrediënten voor een geweldige middag aanwezig, waaronder mooi weer, een mooie opkomst qua publiek en een schitterende locatie, was het voor zowel het publiek als de deelnemers een onvergetelijke dag.


Het publiek werd getrakteerd op een gevarieerd programma door Flora Brass, Harmonie Katwijk en Gospelkoor Together uit Lunteren. Om en om speelden de drie groepen een nummer wat voor een mooie afwisseling zorgde. Tussendoor kwam ook de Jong Flora Band nog langs voor een kort optreden. Het geheel werd gezamenlijk afgesloten met het prachtige nummer ‘Hallelujah’.


Flora Brass wil graag haar dank uitspreken aan Plein10, 4allprints, partytentverhuur ‘Dé Tent’ en Tuincentrum De Mooij voor het mogelijk maken van dit concert. Zonder hun steun was het niet mogelijk geweest om dit prachtige evenement te organiseren.


Flora Brass kijkt nu al uit naar volgend jaar en hoopt dan weer te kunnen rekenen op de steun van deze en andere partners om er opnieuw een geweldige editie van te maken.


Voor meer informatie over Flora Brass en toekomstige optredens, kunt u terecht op onze website of volg ons op social media.

59 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page