top of page

Groot feest tijdens Paardenmarkt Rijnsburg

Aanstaande woensdag, 12 juni, is het weer tijd voor de jaarlijkse Paardenmarkt in Rijnsburg. De organisatie, Stichting Paardenmarkt Comité, heeft een gevarieerd en verrassend programma samengesteld met allerlei leuke activiteiten voor jong en oud!

 

Net als voorgaande jaren zijn de Flora Band orkesten weer van de partij. Van 09.00 tot 15.30 uur zijn wij te vinden op de braderie met het Rad van Avontuur. Er vinden de hele dag door trekkingen plaats, dus je hoeft nooit lang te wachten. Koop je lootjes bij een van onze leden ter plekke. Ons campagneteam is ook aanwezig om je alles te vertellen over onze vereniging, muzieklessen en lidmaatschap. Daarnaast promoten ze de Zomerspelen die deze zomervakantie weer vol leuke activiteiten zullen zijn.

 

Vanaf 14.30 uur begint ‘Muziek op ’t Plein’, georganiseerd door de Flora Band. Samen met Bart Heemskerk, Patrick Messemaker en DJ Bee maken we er een geweldig feest van op het Burg. Koomansplein. Het feest duurt tot ongeveer 20.30 uur en de toegang is helemaal gratis!8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page