top of page

Music4All op zaterdag 7 oktober

Op zaterdag 7 oktober gaan we los met Music4All in ons verenigingsgebouw, de Kazerne. Het enige doel van deze dag? Gewoon lekker samen zijn en muziek maken! Om 13.00 uur beginnen we met optredens van al onze leerlingen: FloraKids, Flora Band Heroes, leerlingenorkest en Jong Flora Band. Ze willen aan hun vrienden, ouders, opa's, oma's, broertjes, zusjes en iedereen in de familie laten horen wat ze de afgelopen weken hebben geleerd.


Vanaf 14.00 uur gaan we verder met de PlayInn. Hier kun je samen spelen met de vier Flora Band orkesten. Omdat het vorig jaar zo'n succes was, gaan we alle vier de orkesten weer samen laten spelen en elkaars muziek proberen. Iedereen die dat leuk vindt, of je nu een doorgewinterde muzikant bent of net begint, is van harte welkom om mee te doen en te zien hoe het er bij onze club aan toegaat. Om 16.00 uur sluiten we af met een mini-concert waarbij we alles laten horen wat we deze middag hebben ingestudeerd. Als je zin hebt om mee te spelen, of als je iemand kent die dat wil, stuur dan een mailtje naar mathijs@floraband.nl om je aan te melden.


We willen vooral familieleden, vrienden, sponsoren en alle vrijwilligers uitnodigen om deze dag met ons te vieren en eens een kijkje te nemen bij onze vereniging. Voor de kids zijn er de hele dag leuke activiteiten. En na afloop gaan we gezellig samen borrelen en kun je een hapje eten. Dus, zorg dat je erbij bent!


Programma

13.00 tot 13.50 uur FloraKids, Flora Band Heroes, leerlingenorkest & Jong Flora Band

14.00 tot 16.00 uur PlayInn met alle vier de Flora Band orkesten

16.00 tot 17.00 uur Mini concert Flora Band orkesten

Vanaf 17.00 uur Borrel & mogelijkheid tot eten41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

OPROEP!

Commentaires


bottom of page