top of page

Column | Nieuw seizoen


Hoewel het weer buiten eerder doet vermoeden dat het herfst is, gaan wij muzikanten toch langzaam naar het nieuwe seizoen toe. Hoewel we eigenlijk al kunnen zeggen dat het seizoen voor de Jong Flora Band al begonnen is. Zij zijn al een weekend naar Duitsland geweest, voor een gezellig en chaotisch weekend met een carnavalsoptocht. Dat soort grote uitjes zijn altijd goed voor het groepsgevoel. En wie kan nou met zijn hobby zeggen dat hij of zij even op en neer is geweest naar Duitsland?

Voor de rest van de vereniging, Flora Band, Flora Brass en Just4Fun, staat het eerste optreden gepland samen met de Jong Flora Band tijdens ‘Flora Band orkesten – On Stage!’. Na de eerste editie van vorig jaar was het best even spannend of het aan zou slaan, zoiets kom je pas achter als het eenmaal meerdere keren loopt. Maar nog voor vorige week het persbericht over dit concert op de voorpagina van de Rijnsburger verscheen, was 70% van de kaarten al verkocht! Uiteraard zijn we als vereniging super blij met dit succes.

Als nou het concert zelf ook nog een succes wordt, zijn we helemaal blij. Dat kan eigenlijk niet mis, want de Flora Band gaat de nieuwe show ‘Queen – Remastered’ voor het eerst voor publiek spelen. Ik heb ze stiekem ook al bezig gezien met de choreografie en dat ziet er nog best ingewikkeld uit! En de tijd gaat dringen, want op 25 april zal de show voor het eerst uitgevoerd moeten worden.

Voor de Flora Brass staat er voor het tweede jaar het winterconcert op het programma. Vorig jaar deden ze dat met een koor, wie weet wat de Flora Brass dit jaar voor verrassingen gaat verzorgen. Kortom, het nieuwe seizoen komt eraan en wij van de Flora Band hebben er zin in! En wilt u er bij zijn tijdens onze seizoensaftrap? Ga dan snel naar onze site en koop kaartjes voor het concert in de Muze op 26 maart!

207 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

תגובות


bottom of page