top of page

Nieuws | Schitterend resultaat na verbouwing

Begin dit jaar ontving het PR-team een verzoek vanuit het dagelijks bestuur. Of er een oproep richting de leden en oud-leden kon worden verstuurd waarin gevraagd wordt te helpen bij het opfrissen van het verenigingsgebouw?


Al snel na dit verzoek vormt zich op de achtergrond een kleine commissie welke zich richt op de bovenverdieping van de Kazerne. Het idee om de boel op te frissen verandert al snel in een meer ingrijpende verbouwing en de organisatie van NLdoet wordt aangeschreven voor een bijdrage. Plannen worden verder uitgewerkt, sponsors worden benaderd en een oproep richting de leden volgt voor een (NLdoet) klusdag ‪op zaterdag 14 maart‬.


Een enthousiast groep vrijwilligers meldt zich aan voor de klusdag en materialen worden besteld. Ondertussen heeft een stucadoor aangeboden de bestuurskamer te stucen en een aantal sponsors biedt aan om materiaal te leveren.


Maar dan volgt er ‪op 12 maart‬ een persconferentie door premier Mark Rutte en worden een aantal maatregelen aangekondigd, waaronder het verbod op evenementen en samenkomen in grote groepen. De organisatie van NLdoet besluit om de landelijke klusdag te cancelen en vanuit de vereniging wordt besloten dit besluit te volgen. Enkele dagen later volgt dan ook het bericht om alle lessen, repetities en andere activiteiten binnen onze vereniging voorlopig op te schorten.


Met een leeg verenigingsgebouw en voorlopig geen geplande lessen of repetities wordt uiteindelijk besloten om toch in klein comité te starten met de verbouwing van de bovenverdieping. Wekenlang is er in kleine groepjes van twee á drie man hard gewerkt met als uiteindelijk resultaat een vernieuwde bovenverdieping, geschikt voor de toekomst.


Zo zijn de lesruimtes opgefrist met een lik verf, zijn met het oog op transparantie de deuren naar diverse ruimtes voorzien van glas, ligt er over de hele verdieping nieuw tapijt, zijn de wanden en plafonds in de gang en bestuurskamer gladgetrokken, geschilderd en voorzien van behang en is de bestuurskamer tevens voorzien van nieuw meubilair, een televisie en maatwerk kast.


Terugkijkend op de afgelopen periode was de uiteindelijk verbouwing meer werk dan van tevoren bedacht. Maar met dank aan de betrokken sponsoren en vrijwilligers is het gelukt en kunnen we als vereniging trots zijn op het definitieve resultaat.


Onze dank gaat uit naar Tristan Susanne Lesley Marcel Dirk Peter Astrid Caston Hilde Arnold Jaap Lenie Cock Jeroen Hans Mark Wim Richard Wilfried Julian Sander Thomas Roel Mathijs Marcel Nico Piet Jonathan Luuk Willem Remon499 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page