top of page

Nieuws | Schitterend resultaat Rabo ClubSupport

Vanavond mochten de Flora Band orkesten vanuit Rabo ClubSupport van Rabobank Leiden - Katwijk het prachtige bedrag van €3.924,- in ontvangst nemen. De Flora Band orkesten hebben dit gekregen voor een upgrade aan het gebouw van de vereniging, 'de Kazerne'. Het gebouw is door onze leden zelf gebouwd, verbouwd en onderhouden en is een grote trots van onze leden!


Door de jaren heen zijn veel sleutels in de omloop gekomen en er is zelfs al een keer ingebroken in ons gebouw. Om onze leden, spullen én gebouw te beschermen, gaat het ontvangen bedrag besteed worden aan een druppelsysteem. Door middel van dit druppelsysteem kunnen we als vereniging inzien wie ons gebouw betreedt, kunnen we huurders toegang geven tot alleen het deel dat zij huren en is er inzichtelijk wie er een druppel heeft. Een veilige gedachte.


De afgelopen weken hebben veel mensen gestemd op deze wens van de Flora Band orkesten. Via deze weg worden deze mensen daarvoor zeer hartelijk bedankt. Uiteraard gaat onze dank ook uit naar Rabobank Katwijk – Leiden. Dankzij hen kan deze wens van de Flora Band orkesten in vervulling gaan.27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

OPROEP!

bottom of page