top of page

On Stage een groot succes (+ fotoalbum)

Op woensdag 8 maart was theater de Muze het toneel van een succesvol concert door de Flora Band orkesten. Het publiek werd getrakteerd op een avond vol filmmuziek, uitgevoerd door de Jong Flora Band, Just4Fun, Flora Brass en de Flora Band.


Het concert begon met een gelegenheidsorkest, samengesteld uit muzikanten van de Jong Flora Band en de overige drie orkesten. Vervolgens speelde de Jong Flora Band delen uit hun oude en huidige show, die beide thema's hebben die perfect pasten bij de avond.

Daarna was het de beurt aan Just4Fun, die het publiek trakteerde op drie medleys met muziek van ABBA, Ramses Shaffy en Rob de Nijs. Na de pauze opende Flora Brass onder leiding van hun nieuwe dirigente Patricia Kerkdijk het tweede deel van de avond met bekende stukken uit films als The Sound of Music, Jurrassic Park, James Bond en The Magnificent Seven.


Als laatste orkest van de avond betrad de Flora Band het podium en speelde stukken uit onder andere Hook, Star Wars en The Incredibles. Na afloop kwamen alle muzikanten samen op het podium voor een afsluitend woord van voorzitter Rémon Post. Hierbij werden de organisatie, de Muze en dirigenten bedankt voor hun inzet.


Als toegift speelden alle muzikanten gezamenlijk een stuk uit Heroes, de huidige show van de Jong Flora Band. Het concert was een groot succes en het publiek werd getrakteerd op een avond vol fantastische filmmuziek, uitgevoerd door getalenteerde muzikanten. We kijken uit naar de volgende editie op vrijdag 1 maart 2024!72 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Yorumlar


bottom of page