top of page

Open dag Jong Flora Band - Ga jij voor Goud?

Hey allemaal! Op zaterdag 26 augustus staat er iets superleuks te gebeuren bij de Jong Flora Band! We houden namelijk een te gekke Open Dag in ons verenigingsgebouw 'de Kazerne'. En we willen jou daarbij hebben, ja jij!


Tussen 10.30 uur en 14.00 uur gaan we helemaal los, en jij bent van harte welkom om met ons mee te doen. Wat staat er allemaal op het programma? Wel, we gaan je laten kennismaken met onze supertoffe jonge muzikanten, en we hebben ook een echte fotosessie waarin jij kunt shinen in een écht uniform. Hoe cool is dat?


Niet alleen dat, we hebben nog meer in petto! Je krijgt de kans om verschillende muziekinstrumenten uit te proberen. Misschien ontdek je wel een verborgen talent dat in jou schuilt! En wacht, het wordt nog beter... je kunt ook een geweldige prijs winnen!


Oh ja, we hebben het over Gouden Tickets! Tijdens de feestweek in Rijnsburg delen we deze unieke Gouden Tickets uit tijdens verschillende evenementen. Op elk ticket staat een bijzondere code waarmee je kans maakt op een fantastische JBL Charge 5 draagbare speaker. Klinkt dat niet geweldig?


Maar wacht, hier komt het allerbeste deel: je hoeft niet eens een Gouden Ticket te hebben bemachtigd tijdens de feestweek om mee te doen! Tijdens onze Open Dag kun je nog steeds vragen om een Gouden Ticket. Hoe gaaf is dat? Maar onthoud, deze te gekke actie is alleen voor kinderen, dus één ticket per kind.


Dus zet het in je agenda, noteer het op je hand, vertel het aan al je vrienden en vergeet vooral niet om op 26 augustus naar 'de Kazerne' te komen. Samen gaan we voor Goud en wie weet loop jij wel weg met die geweldige hoofdprijs!


157 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

OPROEP!

Comments


bottom of page