top of page

Open dag Jong Flora Band op 21 juni!

Wil jij graag muziek maken en deel uitmaken van een geweldige band? Kom dan naar onze open dag op 21 juni van 16:00 tot 18:00 uur! De Jong Flora Band opent haar deuren en nodigt kinderen van alle leeftijden uit om kennis te maken met onze enthousiaste muzikanten en instrumenten.


Tijdens deze speciale dag krijg je de kans om onze verschillende instrumenten uit te proberen. Heb je zelf al een instrument? Neem het gerust mee! Samen gaan we muziek maken en plezier hebben. Wie weet ontdek je wel een nieuw talent!


En dat is nog niet alles! Voor de kinderen die langskomen en het aller hardste geluid weten te produceren, ligt er een gigantische voorraad snoep te wachten. Laat ons zien wat je kunt, of je nu een instrument van de Jong Flora Band bespeelt of iets anders meebrengt. We zijn benieuwd naar jouw krachtige geluid!


Dus, noteer het in je agenda: 21 juni, 16:00-18:00 uur bij de Jong Flora Band. Mis deze geweldige kans niet om muziek te maken, nieuwe vrienden te ontmoeten en misschien wel een snoepovervloed te winnen! We kijken er naar uit je te zien en samen een geweldige middag te beleven.41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page