top of page

Open repetitieweek bij Flora Band orkesten

Van vrijdag 20 oktober tot en met donderdag 26 oktober nodigen we je uit om deel te nemen aan onze open repetities bij de Flora Band orkesten. Het is een uitgelezen kans om kennis te maken met een of meerdere van onze fantastische orkesten. Als je wilt meespelen, aarzel dan niet om een e-mail te sturen naar mathijs@floraband.nl. Als je gewoon wilt komen kijken, ben je natuurlijk ook van harte welkom om gewoon binnen te lopen.


Hier is het overzicht van de repetities:

  • Op vrijdag 20 oktober zal Just4Fun repeteren. Dit orkest bestaat uit 20 mannen vanaf 18 jaar.

  • Op maandag 23 oktober zal Flora Brass repeteren. Dit orkest bestaat momenteel uit 25 mannen en vrouwen vanaf 18 jaar. De repetitie begint om 20.00 uur en duurt tot 22.15 uur.

  • Op woensdag 25 oktober is het de beurt aan de Flora Band. Deze enthousiaste groep muzikanten bestaat uit 40 mannen en vrouwen in de leeftijd vanaf 15 jaar. De repetitie begint om 20.00 uur en eindigt om 22.15 uur.

  • Op donderdag 26 oktober zal de Jong Flora Band repeteren. Dit orkest bestaat uit 25 jongens en meisjes, en dat is nog zonder de leerlingen mee te rekenen die vol enthousiasme samen prachtige muziek maken. De leeftijd van de jongens en meisjes varieert van 8 tot 15 jaar, maar je kunt al lid worden vanaf 5 jaar! De repetitie vindt plaats van 19.30 tot 21.00 uur.


32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

OPROEP!

Comments


bottom of page