top of page

Oproep: schoonma(a)k(st)er gezocht

Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan waarbij je bijdraagt aan de uitstraling van onze vereniging? Dan is deze vacature voor schoonmaker bij "de Kazerne" in Rijnsburg wellicht iets voor jou. Wij zoeken iemand die van aanpakken houdt, oog heeft voor detail en nauwkeurig te werk gaat. Je zal verantwoordelijk zijn voor de schoonmaak van onder andere de barruimte, zalen, keukens, toiletten, lesruimtes, bestuurskamer en overige ruimtes.


De functie is een vrijwilligersfunctie waarbij je een vrijwilligers toelage van +/- 50 euro per week ontvangt. Je kunt zelf de tijden indelen per week, met een verwachte werkweek van 4-6 uur. Daarnaast kan je ook verzocht worden om extra uren te maken op verzoek van de beheerders en/of bestuur i.v.m. verhuur, evenementen, calamiteiten enz. Uiteraard in overleg.


Kwalificaties:

• Schoonmaak ervaring (gewenst, maar niet vereist)

• Binding met de vereniging is een pré


Als schoonmaker ben jij de eerste en belangrijke schakel in het totaalplaatje dat wij willen uitstralen naar onze leden en bezoekers. Ben jij enthousiast en beschikbaar? Reageer dan naar kazerne@floraband.nl of neem contact op met Richard de Winter, bereikbaar op 06 - 51 91 44 60.28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page