top of page

Overlijdensbericht Henny van der Gugten

Op zaterdagavond 10 juni 2023 bereikte ons het verschrikkelijke bericht dat Henny van der Gugten zeer plotseling is overleden, in de leeftijd van 55 jaar.


Henny was een kind van de vereniging. Zijn muzikale carrière bij de Flora Band orkesten was kort maar zijn betrokkenheid bij onze vereniging is altijd gebleven. Zo heeft Henny zijn vader Wim opgevolgd als voorzitter van het Dagelijks Bestuur en heeft hij deze functie tien jaar vervuld. Ook heeft hij in diverse WMC-commissies gezeten, waaronder nog de meest recente voor het WMC in 2022.


Daarnaast was Henny met zijn bedrijf, Star & Van der Gugten, hoofdsponsor van onze vereniging. Hij heeft de vereniging altijd een warm hart toegedragen en was altijd zeer geïnteresseerd en betrokken bij alle activiteiten.


Wij zullen Henny zijn aanwezigheid en betrokkenheid binnen onze vereniging ontzettend missen. We wensen zijn vrouw Els, kinderen en kleinkind, zijn moeder Janny en alle verdere familie en vrienden veel sterkte met dit zware verlies en de moeilijke tijd die voor hen ligt.
673 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

OPROEP!

Comments


bottom of page