top of page

Repetities weer begonnen!

Ben jij een muzikant of wil je graag leren muziek te maken? Dan is de Flora Band orkesten de perfecte plek voor jou! Bij ons kun je terecht op maandag, woensdag, donderdag en vrijdagavond om te repeteren met enthousiaste muzikanten van alle leeftijden.


Op maandagavond hebben we Flora Brass, een orkest dat bestaat uit 40 mannen en vrouwen tussen de 18 en 68 jaar. Op woensdagavond repeteert de Show-, Marching- en concertband Flora Band, met 45 mannen en vrouwen tussen de 15 en 55 jaar. Op donderdagavond is er de Show- en Marchingband Jong Flora Band, voor jongens en meisjes tussen de 8 en 15 jaar (of vanaf 5 jaar als lid). En om de week repeteert Just4Fun op de vrijdagavond, dit orkest bestaat uit 25 man tussen de 18 en 65 jaar. De zaterdag staat verder in het teken van de mars-/show repetitie of een optreden.


Kom langs op een repetitie en ontdek hoe leuk het is om samen muziek te maken! We hopen je snel te zien bij de Flora Band orkesten. Kijk voor tijden en meer info op https://www.floraband.nl/lid-worden18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page