top of page

Save the Date: Flora Band & Friends!

Zet zaterdag 18 november met dikke vette letters in jullie agenda's, want het wordt tijd om los te gaan op het meest waanzinnige feest van het jaar: Flora Band & Friends!

Stap samen met ons de dansvloer op, terwijl de Flora Band en de te gekke band 'At Your Service' jullie meenemen op een muzikale reis vol energie en plezier. Van de nieuwste hits tot onweerstaanbare medleys, en van funky disco tot feestelijke meezingers - deze avond heeft het allemaal!


Maar dat is niet alles, want we hebben een speciale traktatie voor jullie in petto! De enige echte Bart Heemskerk zal ons vergezellen. Bart is dé gangmaker op feestjes en hij voelt zich helemaal thuis in het Nederlandstalige genre. Verwacht niet alleen bekende knallers, maar ook zijn eigen catchy nummers die je meteen meezingt.


En we hebben nog meer goed nieuws! Het bruisende Tripodia Katwijk wordt speciaal voor deze avond omgetoverd tot een feestparadijs. Verwacht een locatie die straalt van gezelligheid en waar de sfeer vanaf spat.


De kaartverkoop start binnenkort via de website van de Flora Band orkesten. Houd onze socials en website in de gaten, want we willen natuurlijk geen enkele vriend van ons feest missen!


Dus, markeer 18 november in jullie agenda met confetti en glitter, want dit wordt een avond om nooit te vergeten! Bereid je voor op een magische avond vol vrolijke deuntjes, geweldige optredens en onvergetelijke momenten met de beste vrienden.


We kunnen niet wachten om jullie te zien stralen bij Flora Band & Friends!


333 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

OPROEP!

Comments


bottom of page