top of page

Succesvolle opnames Jong Flora Band en Flora Band

De Jong Flora Band en Flora Band hebben de afgelopen week een indrukwekkende prestatie geleverd met de opnames van hun shows "Heroes" en "Queen Remastered". Dit markeert een mooie start voor het nieuwe seizoen en voor de echte liefhebber iets om naar uit te kijken.


De Jong Flora Band nam op donderdagavond haar show Heroes op, met muziek uit bekende heldenfilms zoals Captain America, Spiderman en Inspector Gadget. De show bezorgde eerder het publiek al een onvergetelijke ervaring en deze opnames bewezen opnieuw de vaardigheden en muzikaliteit van onze jonge muzikanten. Op vrijdag was het de beurt aan Flora Band om haar opnames te verrichten, met de marsen van het Wereld Muziek Concours en de show Queen Remastered. Deze show brengt bekende Queen-muziek in een nieuwe jas en is een eerbetoon aan de legendarische band.


Voor de opnames is Klankveld benaderd, een bedrijf dat gespecialiseerd is in muziekproducties, composities en arrangementen, en dat ook op locatie opnames verzorgt. Dankzij de expertise van oprichter Marco Deegenaars, en de samenwerking met Martin van Goozen, konden we de opnames in ons eigen verenigingsgebouw ‘de Kazerne’ realiseren.


Onze instructeurs Ivo, Arjen, Dennis, Gerben en Ryan waren een onmisbare schakel in het opnameproces, als klankregisseur, assistent-klankregisseur en dirigent. Samen met Martin, Marco en onze muzikanten hebben zij ervoor gezorgd dat de opnames efficiënt en professioneel verliepen.

Wij willen Gerben Janson van Leidse Letselschade Advocaten speciaal bedanken voor zijn steun aan onze vereniging. Al jaren zijn Gerben en zijn kantoor sponsor van onze vereniging, en dankzij hun inzet en bijdrage was het mogelijk deze opnames uit te voeren.


In de komende periode zullen we de muziek die tijdens de opnames is opgenomen bewerken tot een eindproduct van hoge kwaliteit. Onze bands hebben hard gewerkt om de muziek op te nemen en wij kunnen niet wachten om het resultaat met u te delen. De muziek zal binnenkort beschikbaar zijn op populaire platforms zoals Spotify en andere digitale muziekdiensten. Dus hou onze sociale mediakanalen en website www.floraband.nl goed in de gaten, zodat u de eerste bent die het nieuws hoort en de muziek kan beluisteren!


Klik op onderstaande foto's voor de volledige fotoalbums van de Jong Flora Band en Flora Band.


75 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

OPROEP!

コメント


bottom of page