top of page

Wie treden op tijdens ‘Spring is in the air!’

Graag stellen we de 3 deelnemende groepen aan het ‘Spring is in the air’ concert aan u voor.


Als eerste hebben we Muziekvereniging Harmonie Katwijk, opgericht in 1896 en nog altijd jong en levendig! Op 6 mei zal het ‘Groot Orkest’ optreden, bestaande uit zo’n 60 enthousiaste muzikanten onder muzikale leiding van dirigent Rob Balfoort. Dit orkest is een begrip in Katwijk en staat bekend om haar verrassend divers en aansprekend programma, waarbij regelmatig wordt gewerkt met licht -en geluidseffecten en beeldmateriaal.


Daarnaast hebben we Gospelkoor Together uit Lunteren, een enthousiast koor met ongeveer 42 leden onder leiding van dirigent Jan Willem van Ree en begeleid door Erik Onnink op de piano. Ze vinden het fijn om samen te zingen en hiermee de boodschap van het Evangelie door te geven. Dit koor werkt mee aan kerkdiensten en evenementen, en heeft samen met Flora Brass in 2018 een optreden gedaan in Lunteren.


Tot slot hebben we Flora Brass Rijnsburg, een zeer breed inzetbaar orkest onder leiding van Patricia Kerkdijk. De 25 heren én dames treden zo’n vijftien keer per jaar op bij concerten en evenementen, en maken het gezellig in de Rijnsburgse feestweek. Met hun veelzijdige repertoire weten de muzikanten, met een leeftijd van 18 tot 70 jaar, zich overal goed te presenteren. Dit orkest gaat uit van een brassband bezetting, koperblazers met een uitgebreide slagwerk en percussiesectie.


We kijken uit naar een prachtige middag gevuld met muziek van deze drie fantastische groepen op het ‘Spring is in the air’ concert. We hopen u allen te mogen begroeten op 6 mei!


61 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page