top of page

Zomerspelen 2023

Ben je op zoek naar een geweldig zomeravontuur voor je kinderen? Zoek dan niet verder! In de eerste vier weken van de zomervakantie organiseert de Jong Flora Band de Zomerspelen, en jullie zijn uitgenodigd!

Op de woensdagen en zaterdagen van 12.00 tot 15.00 uur zijn alle kinderen tussen de 5 en 12 jaar van harte welkom in ons verenigingsgebouw de Kazerne. Tijdens dit speciale evenement kunnen ze zich onderdompelen in de wereld van muziekspelletjes en op een leuke manier alle instrumenten van de Jong Flora Band leren kennen.

Het inschrijven is eenvoudig en kan via onderstaand formulier! Op die manier kunnen wij precies bijhouden hoeveel kinderen er per dag komen, zodat we een onvergetelijke ervaring kunnen garanderen voor iedereen.

Tijdens de workshops maken de kinderen niet alleen kennis met de Jong Flora Band, maar ontdekken ze ook alles wat er bij deze geweldige band komt kijken. Ze zullen verschillende instrumenten uitproberen en leuke spelletjes spelen. Aan het einde van elke workshop wordt zelfs een winnaar gekozen als de ultieme kampioen van de Zomerspelen!

Wacht niet langer en geef je kinderen de kans om een onvergetelijke zomer te beleven bij de jong Flora Band. Schrijf ze snel in voor de Zomerspelen via onderstaande formulier en mis deze fantastische gelegenheid niet!

 

Kom naar de Zomerspelen en ontdek de magie van muziek bij de jong Flora Band!
 

Beschikbare dagen (meerder keuzes mogelijk)

Bericht ontvangen!

bottom of page